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HOME > 陰陽京料理人 中川善博のブログ > 2019年 > 12月

陰陽京料理人 中川善博のブログ

京料理とマクロビオティックを融合した京都スタイルを今のうちに伝えておきたい。

月別アーカイブ: 2019年12月

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  • 2019.12.07 上級幸せコース11月の復習  Kiさん(124-4)
  • 2019.12.07 出汁巻き投稿2019  Naさん(124-1)
  • 2019.12.06 マクロビオティック京料理教室 むそう塾 幸せコース 第11期 金曜クラス
  • 2019.12.05 幸せコース11月の復習  Irさん(125-4)
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  • 2019.12.05 上級幸せコース11月の復習  Shさん(118-1)
  • 2019.12.05 玄米炊飯投稿 2789  Isさん(120-2R)
  • 2019.12.04 玄米炊飯投稿 2788  Isさん(120-2R)
  • 2019.12.04 玄米炊飯投稿 2787  Asさん(103-2R)
  • 2019.12.03 玄米炊飯投稿 2786  Kaさん(131-1)
  • 2019.12.03 玄米炊飯投稿 2785   Isさん(85-1R)
  • 2019.12.02 「中川式アジア料理講座 第2弾」 12月2日
  • 2019.12.02 幸せコース11月の復習  Hoさん(3-3)
  • 2019.12.01 マクロビオティック京料理教室 むそう塾 無双原理&盛付コース
  • 2019.12.01 幸せコース11月の復習  Haさん(12-10)
  • 2019.12.01 玄米炊飯投稿 2784  Asさん(103-2R)
  • 2019.12.01 幸せコース11月の復習  Kaさん(126-2)
  • 2019.12.01 マクロビオティック京料理教室 むそう塾 第5期 秘伝コース 
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    • The Seven Herbs of Spring  On January 7 families throughout Japan prepare kayu cooked with seven different vegetables, or haru no nanakusa (the seven herbs of spring). Kayu is a porridge made by cooking rice with twice the usual amount of water.
    • 【Osechi-ryori】 Osechi-ryori are specially-prepared New Year's dishes to be eaten during the first three days of January. Most dishes are cooked in order to be preserved for at least three days so women don't have to cook during that period. Various kinds of beautifully-prepared dishes are set in four-tiered lacquer boxes.
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